Exkluzivní hedvábný květovaný satén Brazilská Jungle

Novinka

1690,00 

Ekluzivní květovaný satén v pastelových barvách je nádherná hedvábná šatovka, v šířce 135 cm a vyšší gramáži 70 gr/m. Látka v atlasové vazbě s nápadnými exotickými květinami brazilské jungle z dílny slavného výrobce luxusních látek Luigi Verga. Naše hedvábí je prvotřídní kvality a je nádherně splývavé, měkké, s lesklým saténovým vzhledem a velmi příjemné našení. Látka je ideální na denní i společensksé šaty, halenky, košile, sukně a díky vyšší gramáži i volné módní kostýmky a kalhoty. Pro jedinečné vlastnosti hedvábí, překrásnou variaci velkých exotických květin a prémiovou kvalitu vám vřele doporučujeme její nákup.

Satén z pravého hedvábí je látka, která je hustě tkaná v atlasové vazbě z jemných hedvábných nití. Díky atlasové vazbě a hladkým nitím má satén svůj typický lesk. Hedvábné satény mají zrnitý, decentně lesklý vzhled a splývají v hladkých vlnách, které se proměňují v opojnou hru odlesků a stínů. Hedvábí v létě příjemně chladí a v zimě hřeje.

Péče o hedvábí: 100% hedvábné látky doporučujeme chemicky čistit a nebo na vlastní riziko velmi šetrné ruční praní ve vlažné vodě a jen jemně vymačkat a hlavně neždímat!. Žehlit na nízkou teplotu určenou pro hedvábí. Správnou péči vám hedvábí vydrží na věčnost:).

18m skladem

Aktuální délka (m) 0.5
Celková cena 845 Kč
Přidat do oblíbených

Další informace

Tkanina

,

šíře

135

složení

100 % hedvábí

Gramáž

70 gr/m

Design

Luigi Verga

Vzor

Střih

, , , ,

Údržba

praní: šetrné ruční praní max 30 st. C na vlastní riziko nebo chemické čištění – NEŽDÍMAT
bělení: NE
sušička: NE
žehlení: ANO, při nízké teplotě

Exkluzivní hedvábný květovaný satén Brazilská Jungle